publicerat i Välkommen;
Välkommen till mig och vad kul att Du har funnit vägen till Reconnective healing, som är en ny form av healing som är väldigt kraftfull!  
Du kan komma till mig för healing av många olika orsaker, det kan vara din nyfikenhet som leder dig hit.
Du kan också ta emot healing bara för att må bra, både kroppsligt, själsligt, emotionellt och andligt. 
 
 

Jag heter Ida och är certifierad Reconnective Healer och är godkänd för att ge The Reconnection.
Av Eric Pearl och hans team - april 2010. 

  

Jag har min mottagning i mitt hem utanför Tierp, i Tierps Kyrkby - som ligger mitt i mellan Uppsala & Gävle. 
 

Tel: 070 - 667 12 26

Behandlingstider efter överenskommelse.  

 

Reconnective Healing

publicerat i Reconnective Healing;

Reconnective healing är en ny otrolig energi med nya frekvenser. Dessa högfrekventa energier kommer till oss på en helt ny bandbredd och återkopplar oss till universum, samtidigt som de skapar en återkoppling till vårt inre, vårt högre jag och vår fysiska kropp. Reconnective Healing kopplar upp vår kropp och själ till en ny högre frekvens.
Upplevelsen under behandlingen är ofta stark och förändrar personens liv till det bättre. Det minsta och mest anspråkslösa man kan säga, är att man oftast känner sig lycklig. Energierna jobbar med kroppen, sinnet och själen.

Vi är alla olika, unika individer så helandet och upplevelsen av Reconnective Healing kan visa sig i många olika former.

Om du har tur så kommer healingen i en form som du förväntar dig. Om du har väldigt stor tur så kommer healingen i en form som du inte ens kunnat drömma om.

 Rekommenderat antal healingsessioner är normalt 1–3 enligt Dr Eric Pearl. Helst under en vecka, eller så nära inpå varandra som möjligt.

För mer info se Eric Pearls hemsida:
www.thereconnection.com

 

The Reconnection

publicerat i The Reconnection;
The Reconnection handlar om återkopplingen till Universum och ger också möjlighet till att återknyta kontakten med den inre kärnan. Då blir det också möjligt att få kontakt med det sanna Jaget igen.

 Det här betyder att varje människa har möjligheten att hitta sin egen personliga livsväg och att utvecklas optimalt på alla plan. Detta sker dessutom mycket snabbare än vad det någonsin har varit möjligt. Det här är nya frekvenser, som påverkar människan i sin helhet, dvs. fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Man kan utvecklas på alla dessa nivåer och ibland t.o.m. samtidigt på flera av dem.  

Under de två sessionerna återkopplas du till den förbindelse som funnits mellan din kropps meridianer och kraftpunkter och det nätverk av meridianer som omger vår planet och fortsätter ut i universum, det s.k. axiatonalsystemet. Det utgör ett bestämt mönster och gör det möjligt för dig att känna din egen speciella livsstig. Man väljer då en livsstig på en mera utvecklande och kraftfullare nivå än tidigare.  
The Reconnection görs endast en gång i livet. Välj en tidpunkt i ditt liv, då du är öppen för positiv förändring. Det är en fin investering i sig själv och sin egen personliga utveckling och om du behöver hjälp med att välja vilken väg du skall gå i livet.
Lita på din intuition och var öppen. Lyssna på din inre röst. Efter en Reconnection session upplever många, att nya möjligheter kommer till dem lättare och livet blir roligare och ljusare att leva. Man ser liksom livet med andra ögon, ur ett annat perspektiv.

Innan du gör en Reconnection bör du ha haft 1-3 Reconnective Healing sessioner.